Schaatspeloton.nl - Columns

Engbert de Vegt

Engbert de VegtEngbert de Vegt, 25 jaar uit Ureterp, rijdt dit seizoen na een afwezigheid van twee jaar weer in de Top Divisie voor Habovo/Bwaste. EngbertÂ’s doelstelling is toch vooral zich op kunstijs te handhaven en te gaan voor de goede ontsnappingen. Met natuurijs heeft hij een goed gevoel, maar dat nog niet kunnen laten zien, daar wil hij zich verder gaan ontwikkelen. In elk geval wil Engbert de Vegt werken aan een paar uitschieters in de uitslagen. Vanaf 22 oktober zal Engbert voor Schaatspeloton.nl elke twee weken zijn belevenissen en meningen met jullie delen.

Geert Plender

Geert PlenderGeert Plender een 25-jarige parttime medewerker van CadoMotus en freelance journalist is vijfdejaars Top Divisierijder bij het Team Ruitenberg, Van Werven. Geert is Christen en betrokken bij de religieuze Stichting Sports Witnesses. Hij is getrouwd met oud landelijk marathonschaatsster Sigrid ter Haar en zij verwachten samen in april hun eerste kind. Vanaf 29 oktober gaat Geert voor Schaatspeloton.nl elke vier weken een column schrijven waarin hij naast persoonlijke zaken ook de marathonschaatssport en haar schaatsers beschouwen soms in vergelijking met andere sporten of andere sporters.

Karlo Timmerman

Karlo TimmermanKarlo Timmerman, 24 jaar, is als marathonschaatser actief voor het team van SOS Kinderdorpen. Sinds 2007 is hij al aanwezig op het hoogste landelijke niveau waar hij in die tijd al drie overwinning behaalde. Naast het schaatsen studeert Karlo Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen, wat eveneens zijn woonplaats is. Vanaf 12 november zal Karlo elke vier weken als columnist actief zijn op Schaatspeloton.nl. In zijn columns wil hij met een kritische blik kijken naar de actualiteit van de dag rond het peloton waar hij deel van uitmaakt.

Maart

04: Wie de kleintjes niet eert is de grote niet weerd (door Karlo Timmerman)

Februari

25: Seizoenseinde (door Engbert de Vegt)
18: Ik weet helemaal niks (door Geert Plender)
11: Oost west, thuis best (door Engbert de Vegt)
04: Mooie dingen (door Karlo Timmerman)

Januari

29: Mediageniek (door Engbert de Vegt)
21: Hop naar je nieuwe job (door Geert Plender)
14: Revoluties (door Engbert de Vegt)
07: Beste Roy (door Karlo Timmerman)

December

31: Drukke tijden (door Engbert de Vegt)
24: Van de hemel naar de hel (door Geert Plender)
17: Flevonice (door Engbert de Vegt)
10: Nooit gedacht, maar... (door Karlo Timmerman)
03: Vroeg natuurijs (door Engbert de Vegt)

November

26: BAM toneelspel (door Geert Plender)
19: TV Show (door Engbert de Vegt)
12: Kritiek (door Karlo Timmerman)
05: Bokswedstrijd (door Engbert de Vegt)

Oktober

29: Bestaansrecht (door Geert Plender)
22: Herintreder (door Engbert de Vegt)