Schaatspeloton.nl - Nieuws - Deze 62 ploegen zijn ingeschreven voor seizoen 2020/2021

Deze 62 ploegen zijn ingeschreven voor seizoen 2020/2021

geplaatst maandag 31 augustus 2020 om 13:04:15 op Schaatspeloton.nl

De KNSB heeft de startlijsten voor het seizoen 2020/2021 vrijgegeven. Zowel voor de topdivisies bij de heren en de dames, als de beloftenheren en beloftendames staan deze lijsten nu ook ingevoerd op Schaatspeloton.nl. In totaal 62 ploegen hebben zich aangemeld voor het seizoen waarvoor zeer binnenkort ook de kalender bekend zal worden. Op het ploegoverzicht zijn deze ploegen nu al te bekijken. Naar verwachting zullen er voor de seizoensstart nog wel wijzigingen te melden zullen zijn, bijvoorbeeld wanneer nieuwe sponsors zich aandienen. Ploegen kunnen vanaf nu contact opnemen met Schaatspeloton.nl en hun ploegpagina aankleden.

Hoe kunnen ploegen hun ploegpagina's aankleden?
Op de ploegpagina's op Schaatspeloton.nl is verschillende informatie te vinden. Er wordt gelinkt naar de rijderpagina's van de verschillende leden van het team, de samenstelling van de begeleiding is er te vinden net zoals links naar de verschillende social-mediakanalen van de ploeg. Een teamfoto of foto van het wedstrijdpak kan bij het profiel geplaatst worden en zal dan ook te zien zijn op de overzichtspagina Schaatspeloton.nl/ploegen waar alle teams onder elkaar benoemd staan.

Teams kunnen de foto's en informatie voor het aanvullen van hun ploegpagina opsturen naar mail@schaatspeloton.nl.

Toestemming voor tonen portretfoto
De ploegpagina's maar ook de rijderpagina's van de leden van een team biedt ruimte voor het tonen van een portretfoto van een rijder, bijvoorbeeld in sponsorkleding. Omdat het tonen van die foto de naam van rijder aan zijn portret koppelt heeft Schaatspeloton.nl voor het tonen van deze foto toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens nodig van de rijder. Meer informatie hierover is te lezen op Schaatspeloton.nl/persoonsgegevens en toestemming kan een rijder verlenen door dit formulier ingevuld (opgeslagen, gefotografeerd of gescand) naar mail@schaatspeloton.nl te e-mailen.