Schaatspeloton.nl - Nieuws - MKBasics.nl nieuwe hoofdsponsor Team Kromkamp

MKBasics.nl nieuwe hoofdsponsor Team Kromkamp

geplaatst vrijdag 25 maart 2016 om 16:37:02 op Schaatspeloton.nl

Iris van der Stelt rijdt ook volgend seizoen bij Team Kromkamp in het rood van MKBasics.nl

Iris van der Stelt rijdt ook volgend seizoen bij Team Kromkamp in het rood van MKBasics.nl (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

Komend seizoen rijdt het damesteam van ploegleider Martijn Kromkamp in de rode pakken van MKBasics.nl. Daarmee volgt de arbodienst Iris van der Stelt naar het team waar verder Lisa van der Geest, Francesca Lollobrigida en Sharon Hendriks deel van uitmaken. Eerder kwam Van der Stelt onder de paraplu van de Schaatsmeiden de afgelopen vier seizoenen al uit voor MKBasics.nl.

Kromkamp is logischerwijs erg blij met de nieuwe hoofdsponsor: "Vorige week beƫindigden we de samenwerking met iSkate en kwamen daarmee zonder sponsor te staan, dan is het geweldig als je een week later het nieuws naar je rijdsters kunt brengen dat we voorlopig gered zijn." Voorlopig, want met de sponsoring is het budget nog niet volledig rond. "We zijn inderdaad nog op zoek naar enkele co-sponsoren en daarnaast nog naar een hoofdsponsor voor ons opleidingsteam met daarin Giulia Lollobrigida, Merel Bosma en Chantal Hendriks," aldus Kromkamp.

Rik Nijkamp, directeur van MKBasics.nl ziet de overstap naar het team van Kromkamp als een win-win situatie: "Doordat ons team van vorig jaar uit elkaar viel bleven er vier van de acht rijdsters over. Palet Schilderwerken wilde die meiden graag blijven steunen en daarmee was voor mij de weg vrij om op zoek te gaan naar iets anders. Met deze overstap blijven beide sponsoren behouden voor de sport en dat lijkt me een goede zaak."

Over Iris van der Stelt zegt Nijkamp: "Ik vind het super gaaf dat Iris nu voor het vijfde jaar in mijn rode pak schaatst, maar ik moet toegeven dat oranje en rood-wit-blauw ook erg mooi zijn." De ambities van de sponsor zijn daarmee in ieder geval duidelijk: "De afgelopen jaren stond mkbasics.nl bekend als het meest aanvallende team en met de samenstelling van dit team zal dat niet anders zijn. We gaan voor de hoofdprijzen."

Bekijk ook:

Iris van der Stelt naar Team Kromkamp, Merel Bosma en Chantal Hendriks naar Opleidingsteam (21 maart 2016)
Wegen iSkate en Team Kromkamp scheiden zich (20 maart 2016)
Van der Molen verlaat Palet, Palet en MKBasics als een ploeg verder (20 maart 2016)