Schaatspeloton.nl - Nieuws - OCRE wordt mede-hoofdsponsor van Forte / Van der Steen

OCRE wordt mede-hoofdsponsor van Forte / Van der Steen

geplaatst vrijdag 18 september 2020 om 12:36:07 op Schaatspeloton.nl

Forte / Van der Steen heeft in OCRE een nieuwe mede-hoofdsponsor gevonden. Het bedrijf gespecialiseerde recruitment-en consultancy bureau vervangt Forte Sporswear als titelsponsor. Forte Sportswear doet een stapje terug, maar blijft wel de kleding verzorgen van de ploeg die nu de naam OCRE / Van der Steen krijgt. Forte Sportswear blijft hoofdsponsor van een beloftenherenploeg. Voor OCRE / Van der Steen komen Denise van der Hulst, Lynn Dekker, Sara van Vliet en Vera Otten aankomend seizoen uit in de topdivisie.

"De komst van OCRE als nieuwe sponsor maakt ons enthousiast omdat het nu mogelijk is om in beide competities met complete teams actief te zijn." Zo laat de ploeg weten. Het beloftenteam van OCRE / Van der Steen bestaat komend seizoen uit Amber Siegers, Hilde-Marije Dijkstra, Leonie Beers en Muriël Meijer.

Okkes, directeur van OCRE, is zelf ook een fanatiek schaatser in zijn vrije tijd. Hij rijdt ieder jaar op de Weissensee en is daardoor ook bekend geraakt met het team. Zijn enthousiasme ontstond bij het zien van de wedstrijden: onbegrensde inzet, omgang met tegenslag, doorzettingsvermogen, strijdlust, competitie en kameraadschap. Hij vond het prachtig om te zien op wat een niveau de dames met het marathonschaatsen bezig zijn.

Juist om de dames nog meer kans te geven de sport nog serieuzer te kunnen beoefenen, is OCRE als sponsor ingestapt. OCRE biedt graag kansen aan gedreven en energieke mensen. Bij OCRE vinden ze het leuk om randvoorwaarden te creëren waardoor individuen, groepen of organisaties waarde creëren voor zichzelf en voor anderen. De ontwikkeling van OCRE maakt het mogelijk om, naast de focus op zijn eigen klanten en medewerkers, zich nu ook te richten op het sponsorschap van een veelbelovende schaatsploeg. "Een voorrecht!" zo deelt de nieuwe sponsor mee.

Bekijk ook:

Forte / Van der Steen maakt ploeg rond met Vera Otten, breidt uit bij beloften (29 februari 2020)