Schaatspeloton.nl - Nieuws - Forte / Van der Steen maakt ploeg rond met Vera Otten, breidt uit bij beloften

Forte / Van der Steen maakt ploeg rond met Vera Otten, breidt uit bij beloften

geplaatst zaterdag 29 februari 2020 om 17:58:39 op Schaatspeloton.nl

Vera Otten komt over van Speelman / Haak naar Forte / Van der Steen.

Vera Otten komt over van Speelman / Haak naar Forte / Van der Steen. (bron: Schaatspeloton.nl)

Vera Otten maakt de topdivisieploeg van Forte / Van der Steen voor volgend seizoen compleet. Otten, die overkomt van Speelman / Haak, voegt zich in de ploeg van ploegleidster Eyelien Bekkering-De Ruiter bij Sara van Vliet, Denise van der Hulst en Lynn Dekker. Het beloftenteam van Forte / Van der Steen dat deze winter nog uit enkel Amber Siegers bestond krijgt uitbreiding. De van het stoppende iM FARMING overkomende Hilde-Marije Dijkstra en Solid Aqua-rijdster Leonie Beers voegen zich bij de ploeg op het tweede niveau.

Ondanks een scheenbeenblessure van Lynn Dekker en een longontsteking van Denise van der Hulst kijkt het team aan de vooravond van de laatste Cupwedstrijd wel tevreden terug op het seizoen. Ploegleider Eyelien Bekkering-De Ruiter heeft er een mooi collectief van weten te smeden en de dames zaten ook regelmatig mee in de aanval. Met de ervaring die Vera Otten mee brengt is de ambitie voor volgend jaar om vaker mee te zitten in de beslissende ontsnapping.

Dit jaar was Amber Siegers nog de enige belofte rijdster bij het team, maar volgend jaar krijgt zij gezelschap van Hilde-Marije Dijkstra en Leonie Beers. Over een eventuele vierde rijdster is nog geen beslissing genomen.