Schaatspeloton.nl - Nieuws - Marien Pelleboer en Aline de Jong winnen Leisure World Regio Oostcompetitie

Marien Pelleboer en Aline de Jong winnen Leisure World Regio Oostcompetitie

geplaatst zondag 1 maart 2020 om 15:11:27 op Schaatspeloton.nl

Bij de masters won Kurt van de Nes maar liefst zes van de acht etappes en behaalde daarmee de eindwinst in de competitie.

Bij de masters won Kurt van de Nes maar liefst zes van de acht etappes en behaalde daarmee de eindwinst in de competitie. (bron: Schaatspeloton.nl)

De Leisure World Regio Oostcompetitie met wedstrijden in Deventer, Enschede en Nijmegen is gewonnen door Marien Pelleboer (C-rijders), Aline de Jong (Dames) en Kurt van de Nes (Masters). Pelleboer die twee van de acht wedstrijden won moest op de finaledag in Nijmegen de winst aan Joost Dekkers laten maar bleef Robert van der Meulen en Niels Leliveld voor in het eindklassement. De Jong werd in Nijmegen tweede achter Florien Bolks die zij in het eindklassement achter haar hield. Nika van Dasselaar mocht dankzij twee overwinning bij slecht vier deelnames als derde naar het eindpodium.

Bij de masters won Kurt van de Nes maar liefst zes van de acht etappes en behaalde daarmee de eindwinst in de competitie. Het podium van de finalewedstrijd was identiek aan die van het eindklassement. Op beiden flankeerde Arno Broekhuis en René van der Meulen als de nummer twee en drie de tweevoudig Nederlands kampioen.

Bekijk ook:

Uitslag en eindklassement Masters
Uitslag en eindklassement Dames
Uitslag en eindklassement C-rijders