Schaatspeloton.nl - Nieuws - Dit is de stand in de Grote Prijs Weissensee na het Open NK

Dit is de stand in de Grote Prijs Weissensee na het Open NK

geplaatst zaterdag 25 januari 2020 om 18:48:42 op Schaatspeloton.nl

De rijders die vandaag op het podium reden bij het Open NK staan hoog in de strijd om de Grote Prijs Weissensee.

De rijders die vandaag op het podium reden bij het Open NK staan hoog in de strijd om de Grote Prijs Weissensee. (bron: Schaatspeloton.nl)

Het Open NK was vandaag ook de tweede wedstrijd in de Grote Prijs Weissensee waarvoor alle natuurijswedstrijd op de Weissensee meetellen. Aangezien het Open NK geen onderdeel is van de KPN Grand Prix lag er na afloop van de titelstrijd geen officieel klassement klaar. Volgens de berekeningen van Schaatspeloton.nl zijn dit de tussenstanden halverwege de Grote Prijs. Manon Kamminga (A6.nl groot in auto's) en Gary Hekman (AB Vakwerk) voeren het klassement aan in de topdivisie. Femke Mossinkoff (BlueDune) en Björn Bakker (GroeNoord / Kuil Banden) zijn de beste beloften die nog nooit een topdivisienummer hebben gehad.

Bij het Open NK waren vandaag 35,1 tot en met 1 punten te verdienen voor de eerste twintig aankomende. Deze punten zijn door Schaatspeloton.nl opgeteld bij de punten van donderdag bij de Aart Koopmans Memorial. Daarnaast zijn rijders die in één van de twee wedstrijden niet officieel geklasseerd zijn niet in het klassement opgenomen.

Bekijk ook:

Klassement Heren
Klassement Dames