Schaatspeloton.nl - Nieuws - Regelink per direct weg bij Team Angenent

Regelink per direct weg bij Team Angenent

geplaatst vrijdag 13 december 2013 om 22:52:04 op Schaatspeloton.nl

Kevin Regelink

Kevin Regelink

Kevin Regelink zal dit seizoen niet meer in actie komen voor de Top Divisieformatie Team Angenent. Dit meldt de 23-jarige Noord-Hollander vandaag op zijn website. Daar stelt Regelink, die deze zomer over kwam van het gestopte Team Payroll Group naar de formatie van Henk Angenent, dat verplichtingen die hij als zelfstandig ondernemer heeft afgelopen weekend oorzaak waren van een conflict.

Regelink, die naast het ijs sportschoolhouder en websiteontwikkelaar is, kwam dit seizoen nog niet tot opvallende resultaten. Vorig seizoen debuteerde de schaatser uit Wilnis in het Top Divisiepeloton met als beste resultaat een tiende plek tijdens de KPN Marathon Cup in Den Haag. Een jaar eerder eindigde hij in de Eerste Divisie als derde in het eindklassement van de cup. Voor Kevin Regelink is het niet voor het eerst dat tijdens het seizoen de wegen tussen hem en zijn ploeg scheiden. In 2010/11 verliet hij de Eerste Divisieformatie van Goesting Events lopende het seizoen. Team Angenent zag eerder vlak voor het huidige seizoen Ruud Aerts na een vertrouwensbreuk vertrekken naar Schaatscentrum De Uithof.

Kevin Regelink zal het seizoen na een weekend rust af maken in de Eerste Divisie. Na het vertrek van Regelink bestaat Team Angenent in de Top Divisie met Bart van den Berg, Jens Zwitser, Ruurd Dijkstra en Witte Truidrager Mats Stoltenborg nog uit vier rijders.

Bekijk ook:

Kevin Regelink
Schaatsteam De Uithof compleet na komst Ruud Aerts (23 september 2013)
Dijkstra, Stoltenborg en Regelink naar Team Angenent (26 maart 2013)
Kevin Regelink per direct weg bij Goesting Events (18 januari 2011)