Schaatspeloton.nl - Nieuws - Dijkstra, Stoltenborg en Regelink naar Team Angenent

Dijkstra, Stoltenborg en Regelink naar Team Angenent

geplaatst dinsdag 26 maart 2013 om 12:24:21 op Schaatspeloton.nl

Henk Angenent heeft zijn team voor de toekomst compleet. Ruurd Dijkstra komt over van Team De Haan Westerhoff, Mats Stoltenborg en Kevin Regelink komen van het gestopte Team Payroll Group over naar de nog hoofdsponsorloze formatie waar Ruud Aerts en Bart van den Berg overblijven van de kern van het afgelopen seizoen. Evert Hoolwerf en Antwan Tolhoef zullen in de Eerste Divisie in actie komen voor Team Angenent.

De 21-jarige Ruurd Dijkstra zou dit seizoen voor Team De Haan Westerhoff debuteren in de Top Divisie. De ziekte van Pfeiffer hield Dijkstra echter langs de kant. De 20-jarige Mats Stoltenborg en de 22-jarige Kevin Regelink komen over van Team Payroll Group waarvoor ook zij in het afgelopen seizoen het debuut in de Top Divisie beleefden. Henk Angenent probeert met Dijkstra, Stoltenborg en Regelink en ook de 17-jarige Evert Hoolwerf en Antwan Tolhoek, die in de Eerste Divisie in actie zullen komen, samen met de ervaren Ruud Aerts (33 jaar) en Bart van den Berg (27) het team klaar te stomen voor topprestaties in de toekomst. De ambitie is om binnen 3 jaar uit te groeien tot een van de topteams in het marathonschaatsen.

Het team zal vanaf mei elke maand trainingskampen beleggen en vanaf het zomerijs 2013 wekelijks gaan trainen in Thialf in Heerenveen. mede mogelijk gemaakt door de hotels van Van der Valk in Ridderkerk, Heerlen, Spanje, Enschede, Sneek, Emmeloord en Wolvega. Als co-sponsor is Albert de Jong Groep B.V. uit Schiedam aangetrokken. Vaste partners zijn Valk.com, ZAES, Viking, TACX en Nico Brillen/Bollé. Het teammanagement is nog in gesprek met een aantal bedrijven voor het hoofdsponsorschap.