Schaatspeloton.nl - Nieuws - Vernieuwd Ormer ICT wil ook aankomend seizoen kweekvijver zijn

Vernieuwd Ormer ICT wil ook aankomend seizoen kweekvijver zijn

geplaatst donderdag 8 oktober 2020 om 19:20:09 op Schaatspeloton.nl

Maikel Stam won afgelopen winter zijn eerste beloftenmarathon ook komend seizoen komt hij weer uit voor Ormer ICT.

Maikel Stam won afgelopen winter zijn eerste beloftenmarathon ook komend seizoen komt hij weer uit voor Ormer ICT. (bron: Schaatspeloton.nl)

Ormer ICT wil ook aankomend seizoen weer een kweekvijver voor schaatstalent zijn. Het team van ploegleiders Kees Haverkamp en Marcel Kooij zal met stuwende kracht Henk Angenent ook dit jaar weer actief zijn in het beloftenpeloton. Dat doen zij met Joram Verkerk, Max van Honschoten, Maikel Stam en nieuwkomer Roy Hoogendoorn die de naar de topdivisie gepromoveerde Wabe de Rooij vervangt. Remco Stam en Luke Kooij krijgen de kans zich komende winter in de kleuren van Ormer ICT op regionaal niveau in de regionalecompetities zich tot volwaardige marathonrijders te ontwikkelen.

De ploeg heeft als verwachting dat de diverse podiumposities van vorig jaar zomaar geƫvenaard of zelfs overtroffen kunnen worden! Naast hoofdsponsor Ormer ICT zijin New Care Supplements, Paul & Paul, NOSUCH, AGU Teamwear, Van der Valk, Tacx, Icetec en Kameleon Textieldruk als subsponsoren aan het team verbonden.

Toppers als Evert Hoolwerf, Bart Hoolwerf, Antwan Tolhoek, Mats Stoltenborg, Wabe de Rooij en Danny Stam kwamen in het verleden allemaal voort uit de stal van Henk Angenent. Binnen het team wordt een topsport klimaat gecreƫerd waarbij de schaatsers optimaal en in hun eigen tempo kunnen uitgroeien tot zelfbewuste toppers in het marathonschaatsen.