Schaatspeloton.nl - Nieuws - Anne Tauber en Laura van Ramshorst naar BlueDune

Anne Tauber en Laura van Ramshorst naar BlueDune

geplaatst dinsdag 28 januari 2020 om 17:40:23 op Schaatspeloton.nl

Een verbeten Anne Tauber probeert haar vluchtgenoten te lossen tijdens het Open NK. Volgend seizoen komt zij uit voor BlueDune.

Een verbeten Anne Tauber probeert haar vluchtgenoten te lossen tijdens het Open NK. Volgend seizoen komt zij uit voor BlueDune. (bron: Schaatspeloton.nl)

BlueDune versterkt zich voor volgend seizoen met Anne Tauber en Laura van Ramshorst. Tauber komt over van het stoppende iM FARMING, Van Ramshorst kwam dit seizoen uit voor CENNED. Naast het komende tweetal zal beloftedame Femke Mossinkoff, die al uitkomt voor BlueDune, haar debuut gaan maken op het hoogste niveau. Topdivisierijdster Linda Halling blijft de ploeg trouw en maakt de formatie compleet voor seizoen 2020/2021. De ploegleiding blijft bestaan uit Johan Berga en Martin van de Pol die twee jaar geleden al bij de ploeg aansloten en voormalig topdivisierijdster Jane Ravestein die sinds begin dit seizoen bij de ploeg betrokken is.

"Wij proberen met plezier, positiviteit en een nuchtere aanpak stappen te maken." Laat de ploegleiding weten. "Met succes, want de huidige rijdsters kiezen er allemaal voor om verbonden te blijven aan het team en toppers als Van Ramshorst en Tauber willen er ook voor kiezen."

"Ik kijk er erg naar uit om bij deze gezellige en aanvallende ploeg te gaan rijden. BlueDune sluit perfect aan op mijn keuzes en ambities om zowel het marathonschaatsen als het mountainbiken te kunnen beoefenen." Aldus Anne Tauber. "Het is voor mij super fijn dat de ploeg naast de topdivisieploeg ook een beloftendivisieploeg heeft. Nieuwe beloftevolle dames krijgen de kans zich te ontwikkelen in de topdivisiewedstrijden wanneer ik niet van start zal gaan. Maar boven alles zie ik in Linda Halling, Femke Mossinkhoff en Laura van Ramshorst hele leuke ploeggenoten. Ik denk dat wij elkaar goed zullen aanvullen en van elkaar kunnen leren."

De ploeg gaat nu opzoek naar rijdsters voor de beloftendivisie.