Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kimberly Muusse naar MKBasics.nl

Kimberly Muusse naar MKBasics.nl

geplaatst vrijdag 2 maart 2012 om 18:53:04 op Schaatspeloton.nl

Kimberly Muusse

Kimberly Muusse

MKBasics.nl heeft zich voor het volgende schaatsseizoen verzeker van de diensten van Kimberly Muusse. De 26-jarige Zaandamse komt over van Hoolwerf Heiwerken dat als sponsor uit het marathonpleoton vertrekt. Met Muusse heeft MKBasics.nl de zevende rijdster voor het nieuwe seizoen vast gelegde. Eerder kwamen Elma de Vries en Iris van der Stelt als nieuw binnen, Rixt Meijer, Mireille Reitsma, Erna Last-Kijk in de Vegte en Wieteke Cramer blijven de ploeg trouw.

De formatie denkt met de Noord Hollandse een rijdster binnen te halen met veel capaciteiten. Zowel op kunst- als natuurijs zal de afgestudeerd Psychologie rijdster hoge ogen kunnen gooien verwacht MKBasics.nl. Het damesteam zal zich naast marathon ook gaan richten op de langebaan. Rixt Meijer en Elma de Vries willen gaan meestrijden om World cup plekken op de lange afstanden. Ook Cramer en Van der Stelt  gaan voor deelname aan het Nederlands kampioenschap afstanden. Door een combinatie te maken in de twee disciplines onderscheidt het team zich in het damespeloton.

Hoe het team zich zal gaan vormen is nog onduidelijk. Gegeven is dat hoofdsponsors MKBasics.nl en Palet Schilderwerken betrokken zullen blijven bij het team. De satellietploeg van afgelopen jaar, Team De Boer/RVS, met Sandra 't Hart en Linda Bouwens heeft besloten een eigen weg in te slaan.

Bekijk ook:

Kimberly Muusse
Transferoverzicht 2012