Schaatspeloton.nl - Nieuws - Interfarms.eu hoofdsponsor van Schaatsteam Noord-Nederland

Interfarms.eu hoofdsponsor van Schaatsteam Noord-Nederland

geplaatst zaterdag 26 juni 2010 om 13:44:31 op Schaatspeloton.nl

Het Schaatsteam Noord-Nederland heeft Interfarms.eu een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het aankomende seizoen. Afgelopen seizoen kwam het team in de Top Divisie nog uit onder de naam Daro Schaatsploeg. De Interfarms.eu Schaatsploeg zal bestaan uit de nieuwkomers André Withaar, Ronald Kruijer en Nederlands Kampioen in de Eerste Divisie Elwin Hulsink en de afgelopen seizoen al voor Daro uitkomende Roelof Koops, Frank Posthumus en Theo Trul.

Elwin Hulsink was in het afgelopen seizoen goed voor vier zeges in de Eerste Divisie, waaronder het Nederlands Kampioenschap waar hij in Amsterdam na afloop het rood-wit-blauw mocht aantrekken. De 24-jarige Hulsink komt over van het Eerste Divisieteam Boeve Afbouw.

André Withaar kwam het afgelopen seizoen uit voor Vlasman en was goed voor een tiende plek in de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en een veertiende stek tijdens de vierde Gran Prixwedstrijd op het natuurijs van het Zweedse Runnmeer. De 29-jarige Withaar was na het stoppen van sponsor Vlasman op zoek naar een nieuwe ploeg. André Withaar hoopt, na blessureleed afgelopen seizoen, ook op kunstijs weer en rol van betekenis te kunnen spelen.

Eerder werd al bekend dat Eerste Divisierijder Ronald Kruijer vanaf JB Besturingstechniek en Gerwin Smit en Wessel van Loon de formatie zou verlaten. De Fransman Alexis Contin, die het laatste jaar niet aan een marathonwedstrijd deelnam, was het afgelopen seizoen slechts op papier lid van het Daro Schaatsteam en zal in het nieuwe seizoen ook niet terugkeren.

Het nieuw samengestelde team zal gesponsord worden door Interfarms.eu. Deze agrarische makelaardij, gespecialiseerd in emigratiezaken, zal de komende jaren als hoofdsponsor bij dit marathonteam fungeren. Het afgelopen seizoen was dit bedrijf als co-sponsor al bij de schaatsploeg betrokken. "Het past in onze bedrijfsfilosofie om naamsbekendheid te vergroten via de marathonsport. Het zijn mannen van de lange adem, die bereid zijn om tot het uiterste te gaan. Dit is precies wat ons aanspreekt, omdat het in onze branche ook zo gaat."aldus de directie van Interfarms.eu.

Verder heeft de Interfarms Schaatsploeg ook het volgend seizoen weer Schaatsfabrikant Powerslide, Sportvoeding Powerbar en Koops Autoschade als co-sponsors .

Bekijk ook:

Ronald Kruijer naar Daro Schaatsploeg (2 mei 2010)
Ynco de Vries en Sander Kingma trainers DARO Schaatsploeg (1 april 2010)