Schaatspeloton.nl - Nieuws - De Amstelbocht organiseert natuurijsmarathon voor C-rijders en Masters

De Amstelbocht organiseert natuurijsmarathon voor C-rijders en Masters

geplaatst woensdag 31 december 2008 om 18:45:34 op Schaatspeloton.nl

IJsclub de Amstelbocht uit Oudekerk aan de Amstel organiseert vrijdag 2 januari op hun ijsbaan een marathon voor regionale C-rijders en Masters. De wedstrijd is open voor deelnemers aan de baancompetitie op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Maximaal 50 deelnemers kunnen strijden in een wedstrijd over 30 minuten en 10 ronden. De club organiseert ook een jeugdmarathon voor haar eigen leden.

Deelname aan de marathon van IJsclub de Amstelbocht kost 2,50 euro. Inschrijvingen kunnen plaatsvinden tot uiterlijk 21:00 uur op donderdag 1 januari via e-mail bij broexrem@hetnet.nl.

Update 1 januari 2009:
Vanwege weersomstandigheden is de marathon van IJsclub de Amstelbocht verplaatst naar zondag 4 januari. De starttijden blijven ongewijzigd. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 3 januari 21:00 uur.

Noot van de redactie
Mocht jou club ook marathonwedstrijden organiseren die open staan voor leden van buiten de eigen vereniging, meld dit gerust (via e-mail: mail@schaatspeloton.nl). Schaatspeloton.nl houdt graag alle marathonschaatsers op de hoogte van startmogelijkheden op natuurijs.