Schaatspeloton.nl - Nieuws - NOS op zoek naar Elfstedenrijdster uit 1997

NOS op zoek naar Elfstedenrijdster uit 1997

geplaatst vrijdag 5 december 2008 om 17:57:46 op Schaatspeloton.nl

Ben jij deze vrouw? Schaatste jij in 1997 samen met deze vrouw op, of herken jij in haar een clubgenote of trainigsmaatje neem dan contact op met de NOS via het e-mailadres elfsteden@nos.nl.

Ben jij deze vrouw? Schaatste jij in 1997 samen met deze vrouw op, of herken jij in haar een clubgenote of trainigsmaatje neem dan contact op met de NOS via het e-mailadres elfsteden@nos.nl. (bron: NOS)

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Vereniging De Friesche Elfsteden zal de NOS op 14 januari van het volgende jaar een programma uitzenden over de Elfstedentocht van 1997. Voor dit programma wil de NOS in contact komen met een dappere toerrijdster die destijds in Bartlehiem moest opgeven. De redactie is daarom op zoek naar de identiteit van deze rijdster.

De toerrijdster moest op 4 januari 1997, met het elfstedenkruisje in het zicht, opgeven met een verwonding aan de neus. Ben jij deze vrouw? Schaatste jij in 1997 samen met deze vrouw op, of herken jij in haar een clubgenote of trainigsmaatje neem dan contact op met de NOS via het e-mailadres elfsteden@nos.nl.