Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kooyenga Groep sponsor voor Team Kromkamp

Kooyenga Groep sponsor voor Team Kromkamp

geplaatst donderdag 4 september 2008 om 18:14:14 op Schaatspeloton.nl

In het Friese bedrijf Kooyenga Groep heeft het Top Divisieteam van ploegleider Jan Eise Kromkamp haar hoofdsponsor gevonden, dit meldt Skatepodium.com. Jan Eise Kromkamp had zijn ploeg met als rijders Martijn Kromkamp, Roel van Hest, Hermen van der Wal, Arjen Becker, Peter van de Pol en Christian Gert Hoen in eerste instantie sponsorloos ingeschreven op het hoogste niveau.

Het nieuwe Kooyenga Groep Schaatsteam komt voor een groot deel voort uit het opgeheven Beelen Sloopwerken. Die sponsor stopte na het afgelopen seizoen als geldschieter waardoor onder andere Martijn Kromkamp, Roel van Hest en Peter van der Pol op zoek moesten naar een nieuwe ploeg. Die ploeg vonden ze in een tijdelijke sponsorloze oplossing waarin het drietal onder leiding van Jan Eise Kromkamp en samen met Hermen van der Wal, Arjen Becker en Chrisitian Gert Hoen zich als het Team Kromkamp inschreven in de Top Divisie.

Aan deze hoogste competitie werd deze ploeg toegelaten, en nu heeft het team ook een hoofdsponsor gevonden. Het gaat daarbij om de Kooyenga Groep gevestigd in Dokkum. De Kooyenga Groep is een detacheringsbureau en biedt tijdelijke personele ondersteuning aan afdelingen Sociale Zaken, Sociale Diensten en Centra voor Werk en Inkomen (CWI) in geheel Nederland op zowel het uitvoerende, juridische en beleidsmatige niveau als op het gebied van interim-management.

De ploeg zal donderdag 18 september gepresenteerd worden.