Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sectiebestuur Marathon weer compleet

Sectiebestuur Marathon weer compleet

geplaatst donderdag 26 juni 2008 om 17:50:33 op Schaatspeloton.nl

Egbert Lambers, Jan Struving en Gerhardus van Vilsteren zullen toetreden tot het sectiebestuur marathon van de KNSB. Met de komst van dit drietal is het sectiebestuur weer compleet. Na het aangekondigde vertrek van Paul Ruijsenaars, Ubbo Kuper en Jan Dirk Corts was er ruimte gekomen in het bestuur van de sectie marathon. De zittende leden Henk Portengen en Feike Buma blijven op hun plaats.

Het drietal Egbert Lambers, Jan Struving en Gerhardus van Vilsteren zijn door Algemeen Bestuur van de KNSB benoemd op voorstel van de gewestelijke technische commissies Marathon. De nieuwe bestuurders gaan aan de slag samen met de zittende leden Henk Portengen en Feike Buma. De taakverdeling binnen het nieuwe voltallige sectiebestuur Marathon moet nog worden vastgesteld.

Egbert Lambers is voorzitter van de Schaats- en Hardrijdersvereniging de 5 Dorpen in het gewest Noord-Holland/Utrecht. De inwoner van Naarden heeft recentelijk meegewerkt aan het maken van nieuwe reglementen voor de marathon. Jan Struving uit Heeze is ook geen onbekende in de schaatswereld. Hij is binnen de GTC Marathon van het gewest Noord-Brabant/Limburg/Zeeland budgetbeheerder. Gerhardus van Vilsteren, woonachtig in Wijchen, is lid van het dagelijks bestuur van het gewest Gelderland en binnen dat gewest ook voorzitter van de GTC Marathon.

Bekijk ook:

Sectiebestuur stapt op (16 februari 2008)