Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ook dit jaar 24-uursrace in Östersund

Ook dit jaar 24-uursrace in Östersund

geplaatst dinsdag 23 januari 2007 om 20:02:00 op Schaatspeloton.nl

Op 9 en 10 maart 2007 wordt in Östersund de tweede Vértex24 verreden, een 24-uurs schaatswedstrijd. De wedstrijd wordt verreden op de 1000 m renbaan in Östersund, de Östersundstravet. Het evenement is een jaarlijks terugkerend schaatsfeest in de winterstad Östersund. De start vindt vrijdagmiddag om 18.00 uur plaats met een finish op zaterdag op hetzelfde tijdstip.

In de wedstrijd zal een team bestaande uit maximaal 12 personen, binnen 24 uur zoveel mogelijk ronden proberen te schaatsen. Van een team mag slechts één persoon tegelijk op de baan zijn. Via een transponder wordt het aantal gereden ronden bijgehouden. Het etmaal wordt opgedeeld tussen de teamleden. Inschrijving is open voor iedereen die met een stel vrienden, vriendinnen of collega's deze uitdaging aan wil gaan.

Naast de teamwedstrijd is er ook de mogelijkheid om deel te nemen in de solowedstrijd. 24 uur in je eentje de strijd aangaan om zoveel mogelijk ronden te rijden. Nederlandse teams kunnen zich aanmelden via www.ijsburo.nl Nog een leuk detail, alle uitgaansgelegenheden blijven ook 24 uur geopend!

Voor meer informatie: www.ijsburo.nl of even bellen naar Heleen Rahusen of Martine Pronk: 0299-471451