Schaatspeloton.nl - Nieuws - Time Out Sport verlengt contracten en haalt Bakermans

Time Out Sport verlengt contracten en haalt Bakermans

geplaatst dinsdag 20 februari 2007 om 21:29:00 op Schaatspeloton.nl

De formatie van Time Out Sport heeft de contracten van Miel Rozendaal, Jeroen de Vries en Bertjan van der Veen met één en die van Douwe de Vries met twee seizoen verlengt. Het kwartet zal volgend seizoen gezelschap krijgen van Eelco Bakermans (Blauwe Stad.nl), die zich als vijfde rijder bij de leiders in het ploegenklassement van de Essent Cup zal voegen.

Miel Rozendaal gaf zaterdag na zijn tweede opeenvolgende overwinning in de Essent Cup aan rond te zijn met de Time Out Sport-formatie. Nu maakt de ploeg ook bekend de contracten van Jeroen de Vries en Bertjan van der Veen met één seizoen te verlengen. Aan de nummer vier van de Essent Cup, Douwe de Vries, heeft de organisatie zich voor twee jaar verbonden.
Naast het al voor Time Out Sport rijdende viertal zal Eelco Bakermans de overstap maken van Blauwe Stad.nl naar deze ploeg. Bakermans zal als vijfde rijder in de formatie zowel op het marathonschaatsen als op het langebaanschaatsen actief zijn.

Time Out Sport gaat zijn 4e jaar als hoofdsponsor in, subsponsor Vrieling Adviesgroep zal het komende seizoen als Co- en naamsponsor aan het team verbonden zijn. Time Out Sport/Vrieling Skatingteam zal met ingang van het nieuwe seizoen dan ook de naam worden van deze ploeg.