Schaatspeloton.nl - Nieuws - InterCarParts.nl heeft ploeg rond

InterCarParts.nl heeft ploeg rond

geplaatst zondag 25 februari 2007 om 12:46:00 op Schaatspeloton.nl

De formatie van InterCarParts.nl heeft de formatie voor het nieuwe seizoen rond. Koos Kortekaas en Bram Bruschke zijn de rijders die blijven bij de formatie van ploegleider Dirk Uitenbogaart. De ploeg zal verder aangevuld worden met Sandor Stuut en Martijn Bovenmars (beide nu PGM Bakker) en André Withaar en Rob Hadders (beide De Hypotheker. Jens Zwitser vertrekt waarschijnlijk naar DSB.

Eerder in het seizoen was al bekend geworden dat Yoeri Lissenberg de overstap na het seizoen zou gaan maken naar Adformatie/Kras Reizen en dat Sandor Stuut over zou komen van PGM Bakker. Stuut ziet zijn huidige ploeggenoot Martijn Bovenmars nu meekomen naar de formatie die volgend jaar InterCarParts/Vlasman zal gaan heten. Van het gestopte De Hypotheker zullen verder André Withaar en Rob Hadders ook volgende seizoen in het rood-wit-geblokt gaan rijden.
Naast Yoeri Lissenberg zal ook Jens Zwitser de ploeg verlaten. Volgens KNSB.nl hoopt hij komende week rond te komen met de DSB-ploeg. Thierry Mijsters mag opzoek naar een nieuwe ploeg.

Ondertussen is ook bekend geworden dat Beelen Sloopwerken zich sterk aan het inkopen is. Nadat eerder al bekend werd dat Roy Boeve (De Hypotheker) naar deze formatie zou vertrekken is ook Joost Vink (PGM Bakker) met rondgekomen met de formatie waar Ruud Aerts ook zal blijven.