Schaatspeloton.nl - Nieuws - MM Guide-Regio Bank verlengt contracten en wordt Foekens BV

MM Guide-Regio Bank verlengt contracten en wordt Foekens BV

geplaatst zondag 4 maart 2007 om 02:36:00 op Schaatspeloton.nl

De formatie van MM Guide-Regio Bank zal volgend seizoen deelnemen op het hoogste niveau onder de naam Foekens BV. De formatie van Andrès Landman verlengde de contracten met Jaap Smit, Fabian van Altena en Frans de Ronde en trok in Foekens BV uit Zaandam een nieuwe hoofdsponsor aan. MM Guide en SNS Regio Bank zullen als sponsor verbonden blijven aan de ploeg.

De Stichting Promar, die de MM Guide-Regio Bank formatie beheert, houdt zijn basisploeg van dit seizoen dus binnenhuis. De jonge Pieter-Jan van Eck vertrekt naar Team Ruitenberg. Foekens is op dit moment nog actie als sub-sponsor bij het Team Safan/Foekens waarvandaan, zoals eerder al bekend werd, Roy Polmans de overstap naar de Stichting Promar maakt.
"Met het contracteren van de nieuwe hoofdsponsor zullen MM Guide en SNS Regio Bank een klein stapje terug doen maar beide sponsoren zullen het komende seizoen aan de ploeg verbonden blijven." Aldus de organisatie, "Andrès Landman, Roy Polmans, Jaap Smit, Fabian van Altena en Frans de Ronde zijn zo verzekerd van een stevige financiële basis binnen de ploeg "

Foekens BV maakte vandaag ook bekend een damesteam te gaan sponsoren in het seizoen 2007/2008. De dames Birgit Witte (Experts-In-Speed), Kimberly Muusse (Skits-VU-J&B auto's), Kim van Duivenvoorde (VRP architecten) en Yvonne Spigt (Finisher) zullen zich volgend seizoen in de Foekens kleuren in het damespeloton voegen.

Overige Transfers
Ook werd vandaag bekend dat de Adformatie/Kras Reizen ploeg de equipe rond heeft. Ralf Zwitser (DSB) is als laatste toegevoegd aan deze ploeg die verder zal bestaan uit Yoeri Lissenberg (InterCarParts.nl) en B-rijder Bert van Buren. Lars Hoogenboom, Rob van Meggelen en Koen Lankhaar blijven ook bij de Geelzwarte formatie.