Schaatspeloton.nl - Nieuws - Arjen Becker naar PGM Bakker

Arjen Becker naar PGM Bakker

geplaatst vrijdag 16 maart 2007 om 17:01:00 op Schaatspeloton.nl

In tegenstelling tot eerdere berichten komt Arjen Becker volgend seizoen niet opnieuw uit voor de formatie van Bouwglas Gesman/Kocomon Vastgoed. De 28-jarige schaatser heeft overeenstemming bereikt met de PGM Bakker Vastgoed ploeg die ook komend jaar zeker is van een plek in de Topcompetitie. Zijn huidige ploeg heeft op sportieve gronden besloten de overgang niet in de weg te staan.

Het feit, dat Arjen Becker met de overstap volgend jaar definitief topcompetitie zal gaan rijden was voor ploegleider Cees Haverkamp en de rijder sportief gezien de doorslaggevende factor om hem niet aan zijn eerdere Ja-woord te houden. Door dit vertrek is Rick van Leersum de enige rijder die voor de Kocomon-ploeg vast ligt voor het nieuwe seizoen.

Ondertussen is ook bekend geworden dat Anniek ter Haar (Time Out Sport) opzoek is naar een nieuwe ploeg. Hiermee komt de rijdster in het gezelschap van Marinda van Bergeijk (Van der Wiel) en Jolanda Langeland en Hilde van Slochteren (beiden BTN De Haas/Landjuweel) die ook allen met onbekende bestemming uit hun respectievelijke ploegen zijn vertrokken. Voordeel hebben deze rijders, ten opzichten van de Heren, dat zij ook zonder ploeg volgend seizoen zouden mogen uitkomen op het hoogste niveau.