Schaatspeloton.nl - Nieuws - Vanavond uitreiking marathonschaatsprijzen

Vanavond uitreiking marathonschaatsprijzen

geplaatst vrijdag 30 maart 2007 om 13:17:00 op Schaatspeloton.nl

Tijdens het Gala Schaatser van het Jaar zullen in Hilversum vanavond de Dick van Gangelen Trofees en de Willem Poelstra Trofee worden uitgereikt. Dit zal gebeuren tijdens het gala wat in het teken staat van alle schaatsdisciplines en vanaf half tien op Nederland 1 op TV zal worden uitgezonden. Snel na de uitreiking zullen hier de eindstanden van de Dick van Gangelen Trofee beschikbaar komen.

De Stichting Dick van Gangelen Trofee heeft haar punten in de laatste wedstrijden geheim gehouden, waardoor nog niet bekend is wie deze prijs wint. Bekend zal worden wie Cedric Michaud als winnaar van de Dick van Gangelen Trofee zal opvolgen en wie bij de Dames de eerste winares zal worden van deze trofee.

Ook zal in Hilversum bekend worden wie de opvolger wordt van Lars Hoogenboom als beste belofte uit het peloton. De naar, de in 1999 overleden Willem Poelstra, vernoemde prijs wordt beschikbaar gesteld door de Stichting Winter Marathon, de organisatoren van de wedstrijden op de Weissensee.

Snel na de uitreiking zullen op deze site de laatste juryrapporten van de Dick van Gangelenjury en de eindrangschikking in deze klassementen te vinden zijn.