Schaatspeloton.nl - Nieuws - Jochem Janssen doet zijn verhaal bij Holland Sport

Jochem Janssen doet zijn verhaal bij Holland Sport

geplaatst dinsdag 3 oktober 2006 om 13:51:00 op Schaatspeloton.nl

In het populaire VPRO televisie programma Holland Sport heeft Jochem Janssen (Bouw Consulting Twente) zijn verhaal gedaan. Net uit het ziekenhuis keek hij maandag in het onderdeel de massagetafel met Wilfried de Jong naar beelden van de val en vertelde hij over het geluk dat hij volgens de dokteren heeft gehad.

Het programma Holland Sport heeft elke week een onderdeel waarin een sporter op de massagebank met presentator Wilfried de Jong praat over zijn blessures. Deze week was hierin te gast Jochem Janssen die sprak over zijn ernstige val in de tweede selectiewedstrijd afgelopen zaterdag. Janssen, die maandagmiddag ontslagen uit het ziekenhuis, melde dat hij geluk heeft gehad, zijn buikspieren hebben de schaats tegen gehouden waardoor geen vitale organen geraakt werden. Hij heeft een wond van vijf cm breed en zes cm diep tot op zijn buikspieren, die echter gelukkig niet beschadigd zijn.

De uitzending van Hollands Sport is terug te zien op internet. Voor het terugkijken van de beelden is Windows Media Player nodig. Bekijk de beelden in de Mediatheek.