Schaatspeloton.nl - Nieuws - Groenehartsport.nl nu ook met damesploeg

Groenehartsport.nl nu ook met damesploeg

geplaatst donderdag 21 september 2006 om 17:56:00 op Schaatspeloton.nl

De Groenehartsport.nl formatie zal deze winter bestaan uit een Dames- en een B-ploeg.

De Groenehartsport.nl formatie zal deze winter bestaan uit een Dames- en een B-ploeg.

De formatie van Groenehartsport.nl komt na een B-ploeg nu ook met een Damesploeg op het ijs. De formatie van het Gewest Zuid-Holland brengt de dames Ilse Verkade, Tessa Kortekaas en Sabine van der Wiel op het ijs. Voor de B-ploeg moest Groenehartsport.nl, dankzij het succes van afgelopen seizoen, opzoek naar drie nieuwe rijders.

Afgelopen seizoen behaalde Groenehartsport.nl met Koos Kortekaas, Jaap Smit en Melvin van Zanten goed voor vijf overwinningen. Jaap Smit behaalde daarnaast ook de eindoverwinning in The Greenery driedaagse en mocht de overstap maken naar de A-formatie van MM Guide/Regio Bank. Koos Kortekaas, goed voor twee dagoverwinningen op kunstijs en goede prestaties op het natuurijs van de Weissensee, maakt de overstap naar InterCarParts.nl. Melvin van Zanten zal uitkomen voor Bouw Consulting Twente.

Als vervanging heeft de Groenehartsport.nl formatie Stef Zwitser aangetrokken van Bonduelle. Daarnaast zullen Johan Bakker en Johan Elstgeest overkomen uit de regio en blijft Bart Hakkenberg bij de ploeg. Naast deze B-ploeg zullen ook Ilse Verkade, Tessa Kortekaas en Sabine van der Wiel komende winter in de kleuren van Groenehartsport.nl rond rijden.