Schaatspeloton.nl - Nieuws - Maurine Kroon naar Time Out Sport/Reeleezee

Maurine Kroon naar Time Out Sport/Reeleezee

geplaatst maandag 4 september 2006 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

 Maurine Kroon en Sigrid en Anniek ter Haar zullen dit seizoen uitkomen voor Time Out Sport/Reeleezee

Maurine Kroon en Sigrid en Anniek ter Haar zullen dit seizoen uitkomen voor Time Out Sport/Reeleezee

Komend seizoen zal Maurine Kroon uitkomen voor de door Time Out Sport en Reeleezee.nl administratie gesponsorde ploeg. De van PGM Bakker overkomende Kroon zal samen met de Sigrid en Anniek ter Haar de kleuren voor deze formatie verdedigen. De zussen Ter Haar reden afgelopen seizoen al voor Time Out Sport.

Time Out Sport en Reeleezee werkten afgelopen zomer ook al samen als sponsor van een skeelerteam waarvoor o.a. Sigrid (21) en Anniek (19) Ter Haar uit Dedemsvaart uitkwamen. Maurine Kroon (25, Nieuw-Vennep) is nieuw in het team, zij reed vorig jaar in de kleuren van PGM Bakker. Voor alle drie de rijdsters geldt dat ze al ervaring hebben op het hoogste damesniveau. Ook reden ze vorig jaar al meerdere keren in de top 10.

Teammanager is Jan-Ronald Wigarda uit Heerenveen, die jarenlang zelf schaatste en nog steeds skeelert op het hoogste niveau. De komende periode bekijkt hij of er eventueel nog meer sponsoren gevonden kunnen worden. Materiaalsponsor voor de ploeg is het in Oldebroek gevestigde en Stouwdam schaats- en skeelersport.