Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ploeg van Jolanda Langeland toch zonder sponsor

Ploeg van Jolanda Langeland toch zonder sponsor

geplaatst woensdag 26 juli 2006 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

Jolanda Langeland en Hilde van Slochteren presenteerde zich eind februari nog in de kleuren van Schaopwas.nl.

Jolanda Langeland en Hilde van Slochteren presenteerde zich eind februari nog in de kleuren van Schaopwas.nl. (bron: Jolandalangeland.nl/)

Schaopwas.nl heeft zich teruggetrokken als hoofdsponsor van de ploeg met als kopvrouw Jolanda Langeland. De oude Enkhuizer Almanak-ploeg, met verder Hilde van Slochteren, Mireille Reitsma en Mischa Top als schaatssters en met Alide Pasveer als ploegleidster, moet nu opnieuw op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Dit meldt Jolanda Langeland op haar website.

Het Buffet-Restaurant De Schaopwas in Eext had zich na het afgelopen seizoen opgeworpen als sponsor voor de formatie van ploegleidster Alide Pasveer. Die ploeg moest opzoek naar een nieuwe sponsor nadat Enkhuizer Almanak na veertien jaar stopte als sponsor in het marathonschaatsen.
"Vanwege diverse redenen werden de contracten van beide kanten met Schoapwas.nl ingetrokken, waardoor de complete ploeg opnieuw zonder sponsor zit." Zegt Jolanda Langeland op haar site. "Er zijn inmiddels wel diverse gesprekken met nieuwe geldschieters geweest, maar dat heeft nog niet tot de gewenste resultaten geleid."

Jolanda Langeland was afgelopen seizoen de nummer drie van de Essent Cup met één dagoverwinning. De Enkhuizer Almanak ploeg was de nummer twee in de eindrangschikking van het ploegenklassement achter de DSB-formatie.