Schaatspeloton.nl - Nieuws - Puur ICT nieuwe hoofdsponsor BDM / BTZ

Puur ICT nieuwe hoofdsponsor BDM / BTZ

geplaatst dinsdag 27 februari 2024 om 15:07:00 op Schaatspeloton.nl

De ploeg die dit seizoen onder de naam BDM / BTZ actief is heeft in Puur ICT een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Puur ICT, een Friese Microsoft 365-specialist die bedrijven bedient door heel Nederland, neemt het stokje over van BDM, dat na vijf jaar sponsorschap gaat stoppen. De samenwerking tussen Puur ICT en BTZ uit Almere resulteert in een gedeeld hoofdsponsorschap, waarbij beide partijen tevens naamdrager van het team worden: Puur ICT / BTZ. Puur ICT heeft een extra binding met de ploeg aangezien zij de werkgever zijn van schaatsster Esther Kiel.

“Ik ben erg trots op ons hoofdsponsorschap. Het gaat verder dan alleen het aanmoedigen van de schaatsploeg. We willen binnen onze organisatie de sportcultuur versterken, waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het marathonschaatsen fungeert daarbij als bron van inspiratie en teamgeest.” Laat Wim Ypma, één van de managing partners van Puur ICT, enthousiast weten. “De schaatssters weten dat hun individuele prestaties afhankelijk zijn van het collectieve succes. Dit geldt ook binnen de verschillende teams van Puur ICT. Naast het doel om de naamsbekendheid te vergroten, willen we met dit gedeelde hoofdsponsorschap ook de schaatssport een warm hart toedragen.”

Ploegleider Eelco Kooistra is verheugd over de nieuwe hoofdsponsor: “Nadat BDM had aangegeven te stoppen, kwamen we snel in contact met Puur ICT, de werkgever van schaatsster Esther Kiel. Het eerste gesprek voelde direct goed. Puur ICT is een energiek bedrijf dat de verbinding wil leggen tussen personeel, zakenrelaties en het schaatsteam.”