Schaatspeloton.nl - Nieuws - BDM stopt als hoofdsponsor

BDM stopt als hoofdsponsor

geplaatst zaterdag 3 februari 2024 om 22:23:45 op Schaatspeloton.nl

BDM stapt na vijf seizoenen als sponsor uit het marathonschaatsen. Dat heeft de directie van het landmeetkundig bedrijf uit Bolsward kenbaar gemaakt aan ploegleider Eelco Kooistra. “Het is een moeilijke maar wel overwogen keuze. We kijken terug op een fantastische tijd, maar het is nu tijd voor andere zaken” aldus BDM directeur Rein Brandsma. BDM is sinds drie jaar betrokken bij het team van Kooistra. Het eerste jaar als co-sponsor en de laatste twee jaar samen met BTZ uit Almere als hoofdsponsor van het team.

Ploegleider Eelco Kooistra: “BDM is een zeer betrokken sponsor en dat gaan wij missen. Vorig seizoen was al fantastisch en we werken er hard aan ook dit seizoen samen met o.a. BDM om mooie sportieve herinneringen te maken zodat we het sponsorschap van BDM winnend afsluiten”.

De teamorganisatie moet op zoek naar nieuwe sponsoren. Eelco Kooistra: “Uiteraard is het jammer dat BDM ermee stopt, maar het biedt ook kansen voor nieuwe partijen om zich aan te sluiten bij het team”.

Hoofdsponsor BTZ uit Almere heeft aangegeven het sponsorcontract te verlengen en daarmee is de eerste financiële basis voor volgend seizoen gelegd.