Schaatspeloton.nl - Nieuws - Daikin verwelkomt de marathonschaatsploeg van Ormer ICT

Daikin verwelkomt de marathonschaatsploeg van Ormer ICT

geplaatst zaterdag 21 oktober 2023 om 13:22:04 op Schaatspeloton.nl


Team Ormer ICT 2023 2024.
Staand v.l.n.r. Ploegleider Kees Haverkamp, teammanager Henk Angenent, Ruben Verkerk en Marcel Kooij. Gehurkt v.l.n.r. Fred Schouwenaar,, Luke Kooij en Melle Brouwer.

Team Ormer ICT 2023 2024. Staand v.l.n.r. Ploegleider Kees Haverkamp, teammanager Henk Angenent, Ruben Verkerk en Marcel Kooij. Gehurkt v.l.n.r. Fred Schouwenaar,, Luke Kooij en Melle Brouwer.

Afgelopen dinsdag heeft Ormer ICT het nieuwe marathonschaatsteam gepresenteerd bij Daikin, een van de nieuwe sub-sponsoren van het team. Edwin Hoogerwerf, directeur Daikin Nederland ontving pers, rijders en genodigden op het hoofdkantoor van Daikin in Capelle aan den Ijssel. Dhr. Hoogerwerf noemde in zijn openingswoord dat Daikin zich in het schaatsen begeeft, en de marathonsport een warm hart toe draagt. Het past bij zijn bedrijf, kou, uitdagingen, en oog hebben voor opleiden van jong talent voor de toekomst met een plan, een doel en een droom.

Jan Willem Jongebreur directeur van Ormer ICT heeft vanuit de regio Rotterdam een fantastische sponsorgroep bij elkaar gekregen om de droom van de marathon rijders te ondersteunen. Zo kan het team rekenen op steun van Ormer ICT, Paul&Paul kozijnen, cordeel, NOSUCH, ACTOS groep, Daikin, New Care supplements, AGU, Van der Valk hotels en Rijkse accountants en advies.

Ormer ICT bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar, tijd om het logo van het bedrijf te onderwerpen aan verfrissing. Het team zal dan ook in een totaal vernieuwde outfit starten aan de competitie. Het team van Ormer en elfstedenwinnaar Henk Angenent zal bestaan uit de rijders Melle Brouwer (B1), Fred Schouwenaar (B15), Ruben Verkerk (B32) en Luke Kooij (B55). Het team staat onder leiding van ploegleider Kees Haverkamp en assistent-ploegleider Marcel Kooij.