Schaatspeloton.nl - Nieuws - Maand voor start cup, Schaatspeloton.nl ontwaakt uit zomerslaap

Maand voor start cup, Schaatspeloton.nl ontwaakt uit zomerslaap

geplaatst donderdag 21 september 2023 om 08:00:00 op Schaatspeloton.nl

Vandaag over precies een maand begint de Daikin Marathon Cup met de eerste wedstrijd in Groningen. Dit doet Schaatspeloton.nl natuurlijk alweer ontwaken uit een lekkere zomerslaap waarin opgeladen is voor het nieuwe seizoen. Vanaf nu zie je weer regelmatig nieuws hier op de site en kunnen ploegen natuurlijk zich weer melden om al hun informatie actueel te maken. Voor het omzetten van de site helemaal naar het nieuwe seizoen is Schaatspeloton.nl afhankelijk van onder andere de definitieve ploegsamenstellingen die de KNSB nog moet publiceren. Daarom zie je voorlopig nog informatie van afgelopen seizoen.

Ploeginformatie voorbereiden
Ben jij betrokken bij een van de ploegen die in seizoen 2023/2024 actief zal zijn lever jullie informatie dan alvast aan via mail@schaatspeloton.nl. Dit kan dan gevuld worden op jullie ploegpagina. Deze pagina kan een ploeg zelf verder aankleden met een ploegenfoto of een afbeelding van het wedstrijdpak. Als Schaatspeloton.nl deze ontvangt zal deze geplaatst. In uitslagen en op de rijderspagina probeert Schaatspeloton.nl de ploeg wat meer uitstraling te geven dan alleen een naam. Voor de ploegnaam wordt een miniatuur van het wedstrijdpak geplaatst. Zodra het ontwerp van het pak binnen is kan die alvast worden aangemaakt.

Daarnaast kan op de ploegpagina als ook op de rijdersprofielen een portretfoto van schaatsers getoond worden. Deze kunnen ploegen en rijders ook aanleveren. In verband met wetgeving zullen de afbeeldingen echter pas getoond kunnen worden als de rijder zelf toestemming heeft gegeven voor het gebruik van hun persoonsgegevens. Het toestemmingsformulier hiervoor en meer uitleg is hier te vinden.