Schaatspeloton.nl - Nieuws - VGR.nl begint topdivisieploeg bij de heren

VGR.nl begint topdivisieploeg bij de heren

geplaatst vrijdag 18 februari 2022 om 11:46:54 op Schaatspeloton.nl

Komend seizoen zal er een nieuwe ploeg toetreden tot de topdivisie bij de mannen. VGR.nl dat sinds 2018 actief is als sponsor bij de dames maakt nu de stap naar het hoogste niveau bij de heren. "Door een trainingskamp in Inzell is het idee geboren door Yoeri Lissenberg en Henk van Lunteren om meer te gaan trainen met mannenploegen. Dit om het niveau op te trekken." Laat VGR.nl directeur Arwin Verschoor weten. "Het seizoen is van start gegaan en gedurende het seizoen zijn de ideeën omgevormd naar daad. Voor zowel de dames als de heren is dit een uitgelezen kans."

De Mastermind-ploeg waar VGR.nl op dit moment de co-sponsor van is zal bij de dames blijven uitkomen in de topdivisie. De nieuwe ploeg onder de naam VGR.NL Brengt sport en bodem in beweging zal dat doe op het hoogste mannenniveau. Welke rijders de ploeg zullen gaan vertegenwoordigen zal na de natuurijswedstrijden in Zweden bekend worden gemaakt. Wel geeft Verschoor aan dat het gaat om zowel huidige topdivisierijders als beloften die de stap omhoog zullen gaan maken.

Uit liefde voor de marathonsport zal VGR ook diverse sponsorevents gaan organiseren rond de ploeg om zo sponsoren en geïnteresseerden in sport te laten genieten van het sporten en de gezelligheid van het schaatsen.