Schaatspeloton.nl - Nieuws - Zaterdag alleen bij beloften huldiging ploegenklassement, 1 persoon op het podium

Zaterdag alleen bij beloften huldiging ploegenklassement, 1 persoon op het podium

geplaatst donderdag 10 februari 2022 om 21:44:34 op Schaatspeloton.nl

Royal A-ware / ZiuZ leidt met nog één cupwedstrijd te gaan in het ploegenklassement in de heren topdivisie. Ook als ze die plek na de finale bezetten zullen ze niet gehuldigd worden als winnaars van het ploegenklassement omdat dit klassement doorloopt op

Royal A-ware / ZiuZ leidt met nog één cupwedstrijd te gaan in het ploegenklassement in de heren topdivisie. Ook als ze die plek na de finale bezetten zullen ze niet gehuldigd worden als winnaars van het ploegenklassement omdat dit klassement doorloopt op (bron: Schaatspeloton.nl)

Na afloop van de cupfinale zaterdag in Den Haag zullen in de topdivisies geen prijzen worden uitgereikt voor het ploegenklassement. Bij de beloftendivisies gebeurt dit wel. Dit omdat voor de topdivisies het klassement voor beste ploeg ook doorloopt tijdens de natuurijswedstrijden later deze maand in Zweden. Voor de ploegenklassement bij de beloften en natuurlijk het jongeren- en algemene klassement worden na de cupfinale wel de prijzen uitgereikt. Dat zal ook in het geval van het ploegenklassement met 1 persoon als vertegenwoordiger van de ploeg zijn om zo afstand op het podium te kunnen houden.