Schaatspeloton.nl - Nieuws - GroeNoord/Kuil banden maakt livestream beloften Tilburg mogelijk

GroeNoord/Kuil banden maakt livestream beloften Tilburg mogelijk

geplaatst donderdag 25 november 2021 om 22:09:13 op Schaatspeloton.nl

In de focus van de livestreamcamera’s zag GroeNoord / Kuil banden hun rijder Mike Dogterom tweede worden, dat smaakte naar meer en de ploeg zorgt er nu financieel voor dat de wedstrijd van komend weekend ook live wordt uitgezonden.

In de focus van de livestreamcamera’s zag GroeNoord / Kuil banden hun rijder Mike Dogterom tweede worden, dat smaakte naar meer en de ploeg zorgt er nu financieel voor dat de wedstrijd van komend weekend ook live wordt uitgezonden. (bron: Schaatspeloton.nl)

De wedstrijd van de beloftenheren zaterdag in Tilburg zal door Schaatsen.nl gelivestreamd kunnen worden door financiële steun van GroeNoord / Kuil banden. Afgelopen weekend werden voor het eerst dit seizoen zowel de beloftendames- als beloftenherenwedstrijd live uitgezonden. Iets wat veel gevraagd was uit het beloftenpeloton, zeker nu publiek en persoonlijke begeleiders niet welkom zijn op de ijsbaan. In de focus van de livestreamcamera’s zag GroeNoord / Kuil banden hun rijder Mike Dogterom tweede worden, dat smaakte naar meer en de ploeg zorgt er nu financieel voor dat de wedstrijd van komend weekend ook live wordt uitgezonden.

Ook de derde wedstrijd van de Trachitol Trophy in Amsterdam is nu zeker van een livestream. Beide beloftencategorieën worden daar mogelijk gemaakt door Trachitol. Tijdens de Trachitol Trophy zullen rond de wedstrijden ook voor- en nabeschouwing gemaakt worden onder de naam Studio Marathon. Voor na de Trachitol Trophy is de KNSB druk doende om meer livestreams te realiseren.