Schaatspeloton.nl - Nieuws - Zondag open schaatsmarathon in Haarlem voor landelijke en regionale rijders Noord-Holland/Utrecht en Zuid-Holland

Zondag open schaatsmarathon in Haarlem voor landelijke en regionale rijders Noord-Holland/Utrecht en Zuid-Holland

geplaatst woensdag 6 oktober 2021 om 23:00:03 op Schaatspeloton.nl

Evert Hoolwerf voert het topdivisiepeloton aan bij de laatste landelijke marathon in Haarlem. Voor zondag staat hij op de deelnemerslijst voor een proefmarathon voor 'spek en bonen' voor rijders uit Noord-Holland/Utrecht en Zuid-Holland op diezelfde baan.

Evert Hoolwerf voert het topdivisiepeloton aan bij de laatste landelijke marathon in Haarlem. Voor zondag staat hij op de deelnemerslijst voor een proefmarathon voor 'spek en bonen' voor rijders uit Noord-Holland/Utrecht en Zuid-Holland op diezelfde baan. (bron: Schaatspeloton.nl)

De Haarlemse baancommissie marathon organiseert aanstaande zondag 10 oktober en open schaatsmarathon voor landelijke en regionale rijders uit Noord-Holland/Utrecht en Zuid-Holland. Met de proefmarathon voor 'spek en bonen' geeft de commissie aan "na een lange periode zonder marathons er weer even 'in' te willen komen". Deelname is open voor rijders uit het regionale 6-Banentoernooi en landelijke rijders uitkomend in de top- en beloftendivisies en komende uit de regio Noord- en Zuid Holland en Utrecht. Op dit moment hebben Alternatieve Elfstedenwinnares Laura van Ramshorst en veelwinnaar Evert Hoolwerf zich al ingeschreven voor de wedstrijd die om 20:00 uur aanvangt.

Op het programma staan zondagavond drie categorie├źn, dames, heren en masters. Inschrijven is mogelijk tot zondag 19:00 uur via https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd/a5005168-34f0-47b2-b2a0-ac31332591ec/informatie,