Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team Turner onveranderd op volle vaart door naar 2021/2022

Team Turner onveranderd op volle vaart door naar 2021/2022

geplaatst vrijdag 19 februari 2021 om 12:43:59 op Schaatspeloton.nl

Team Turner zal ook seizoen 2021/2022 in dezelfde samenstelling beginnen.

Team Turner zal ook seizoen 2021/2022 in dezelfde samenstelling beginnen.

Ook volgend seizoen zal Team Turner in dezelfde samenstelling op het ijs verschijnen. Na een schaatsseizoen waarin er helaas geen marathons werden verreden, meldt de ploeg met Lisa van der Geest, Merel Bosma, Dieuwertje van Kalken en Iris van der Stelt voor het vierde jaar op rij met dezelfde schaatssters door te gaan. Sponsor Turner verlengde ook het sponsorschap van de formatie die met ploegleider Arjen Becker, trainer Piet Hijlkema, fysiotherapeut/verzorger Zoey van den Bosch en teammanager Michelle de Bruijn ook het begeleidingsteam intact houdt.

"Wij zijn ontzettend blij met zo'n enthousiaste en betrokken sponsor." Aldus schaatsster Iris van der Stelt over het verlengen van het sponsorschap door het organisatieadviesbureau. "Turner zorgt ervoor dat alle voorwaarden om ons optimaal te kunnen voorbereiden op volgend seizoen in orde zijn. Daarnaast liggen er hele mooie initiatieven klaar om steeds meer de verbinding te maken tussen het bedrijfsleven en topsport."

Het begeleidingsteam van Team Turner bestaat volgend seizoen eveneens uit dezelfde gezichten. Arjen Becker in de rol van ploegleider, Piet Hijlkema zal opnieuw de trainingsschema's samenstellen, Zoey van den Bosch als fysiotherapeut/verzorger en Michelle de Bruijn verzorgt de organisatorische zaken als teammanager.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2021