Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ook komende winter gratis livestream Marathon Cup na bijspringen sponsoren

Ook komende winter gratis livestream Marathon Cup na bijspringen sponsoren

geplaatst dinsdag 22 september 2020 om 20:08:56 op Schaatspeloton.nl

Ook komende winter staat de camera weer elke cupwedstrijd op het schaatspeloton gericht dankzij de bijdrage van een zevental geldschieters.

Ook komende winter staat de camera weer elke cupwedstrijd op het schaatspeloton gericht dankzij de bijdrage van een zevental geldschieters. (bron: Schaatspeloton.nl)

Verschillende sponsoren uit het marathonschaatsen hebben ervoor gezorgd dat ook komende winter er weer een voor kijkers gratis livestream beschikbaar is van de cupwedstrijden. Dit meldt de KNSB op Schaatsen.nl. In eerste instantie onderzocht de bond plannen om de live-uitzendingen slechts nog betaald aan te bieden. Team Jumbo-Visma en de bedrijven Bouwselect, Haak, A6.nl Groot in Auto’s, OCRE en Okay Fashion & Jeans trekken nu echter de buidel en zorgen ervoor dat ook deze winter er weer gratis gekeken kan worden.

Dit gaat voorlopig over de wedstrijden in de Marathon Cup. Sponsor Trachitol had al de zekerheid gegeven dat de wedstrijden in de Trachitol Trophy-vierdaagse gratis beschikbaar gesteld kon worden aan internetkijkers. Voor het Jeugd-NK en de natuurijswedstrijden in Oostenrijk en Zweden mist op dit moment nog de financiële ondersteuning. Ook de veelgevraagde uitzending van de beloftencategorieën kan op dit moment nog niet gefinancierd worden.