Schaatspeloton.nl - Nieuws - Autobedrijf Van Ramshorst Renault nieuwe hoofdsponsor Team Blue Dune.

Autobedrijf Van Ramshorst Renault nieuwe hoofdsponsor Team Blue Dune.

geplaatst maandag 8 juni 2020 om 21:25:06 op Schaatspeloton.nl

Het nieuwe Van Ramshorst / Blue Dune presenteert zich bij de vestiging van hun nieuwe hoofdsponsor.

Het nieuwe Van Ramshorst / Blue Dune presenteert zich bij de vestiging van hun nieuwe hoofdsponsor.

Team Blue Dune heeft in Autobedrijf Van Ramshorst Renault een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het team van topdivisierijdsters Femke Mossinkoff, Linda Halling en Alternatieve Elfstedentochtwinnaressen Laura van Ramshorst en Anne Tauber gaat vanaf nu verder onder de naam Van Ramshorst/Blue Dune. De nieuwe geldschieter is geen familie van Laura van Ramshorst maar wel een bekende. Van Ramshorst Renault stond namelijk afgelopen jaar al op haar schaatspak en auto. "Helemaal na de overwinning van de Alternatieve Elfstedentocht wilde we niets liever dan goed zichtbaar op het schaatspak staan" vertelt de eigenaar Marco van Ramshorst trots. Bij Van Ramshorst's nieuwe ploeg Blue Dune gebeurt dit nu.

Het team is erg blij met deze nieuwe samenwerking in de onzekere coronacisis. Het is fijn om deze enthousiaste sponsoren achter ons te hebben staan. Autobedrijf van Ramshorst Renault is gevestigd in een opvallend pand langs de A28 in Nijkerk en heeft door zijn gunstige ligging een groot bereik in heel Nederland. Net als vorig jaar is er naast een topdivisieteam ook een beloftenteam met Roos Tabak, Demi Huiden, Andrea de Jong en Eline Jansen. "Een compleet team met jonge talenten en de nodige ervaring." laat ploegleider Martin van de Pol trots weten.

#nopressure
No pressure is de hashtag die het team gebruikt. "We hebben een prachtig team bij elkaar en vinden het belangrijk de sfeer en het plezier van afgelopen jaar te behouden."