Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team Palet Vastgoedonderhoud compleet met komst Roza Blokker

Team Palet Vastgoedonderhoud compleet met komst Roza Blokker

geplaatst zondag 19 april 2020 om 18:18:44 op Schaatspeloton.nl

Roza Blokker

Roza Blokker (bron: Schaatspeloton.nl)

Roza Blokker verruilt deze zomer het ene zwart-blauw voor het andere. De 28-jarige Aalsmeers maakt de overstap van Team Lasaulec naar Team Palet Vastgoedonderhoud dat met haar komst de ploeg voor seizoen 2020/2021 compleet heeft. Eerder verlengden Ineke Dedden, Elsemieke van Maaren en Bakker's provinciegenote Jade van der Molen al bij Palet. De revaliderende Bianca Bakker, die dit jaar nog voor Palet uitkwam, zal volgende winter uit gaan komen voor zusterformatie BTZ.nl.

"Ik ben blij dat ik bij Team Palet het marathonschaatsen kan combineren met de langebaanwedstrijden." Aldus een tevreden Roza Blokker. "Ik denk dat beide disciplines elkaar kunnen versterken. Met een goede trainingsgroep, begeleiding en organisatie zie ik kansen om mij zowel op de langebaan als in de marathons te verbeteren."

Teammanager Eelco Kooistra is in elk geval blij met de komst van Blokker. "Roza is een welkome aanvulling voor het team voor zowel op kunst- als op natuurijs. Als je kijkt naar de ontwikkeling van de andere drie rijdsters past Roza prima in het collectief. Wij willen aanvallend rijden en scoren op natuurijs. Dan past Roza in onze filosofie."

Herstellende Bianca Bakker naar Team BTZ.nl
Bianca Bakker rijdt komend seizoen in de kleuren van Team BTZ.nl. "Bianca is in januari geopereerd aan haar heup en zit nu in het revalidatieproces. Dit gaat tot nog toe prima maar het gaat nog wel een tijdje duren voordat ze op haar niveau terug is." Aldus Kooistra. "Ze kan bij Team BTZ.nl zonder druk van prestaties in alle rust hieraan werken."

Team BTZ.nl bestaat komend seizoen naast Bianca Bakker uit Daphne Alderts, Tessa Snoek, Lisanne Buurman en Sanne in ’t Hof. Die laatste rijdster zal uitkomen bij de beloften.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2020