Schaatspeloton.nl - Nieuws - Leon Wenteler en Olin Verhoog winnen Haagse Oomssport Marathon Cup

Leon Wenteler en Olin Verhoog winnen Haagse Oomssport Marathon Cup

geplaatst zondag 16 februari 2020 om 20:44:25 op Schaatspeloton.nl

Olin Verhoog bleef in het eindklassement van de Oomssport Marathon Cup net als hier in de openingswedstrijd bij de beloftendames Deborah Veerman voor.

Olin Verhoog bleef in het eindklassement van de Oomssport Marathon Cup net als hier in de openingswedstrijd bij de beloftendames Deborah Veerman voor. (bron: Schaatspeloton.nl)

De Oomssport Marathon Cup in Den Haag is de eerste baancompetitie van het seizoen die in Leon Wenteler (C-rijders), Olin Verhoog (Dames, Holland Jersey) en Paul Robijn (Masters) haar eindwinnaars kent. Op De Uithof werd zaterdagavond de finalewedstrijd verreden waarin de klassementsleiders hun eindoverwinning niet meer bedreigd zagen worden. Wenteler finishte na 40 ronden achter Roy Hoogendoorn als tweede, Hoogendoorn zelf eindigt in het eindklassement dan weer zelf als tweede. Verhoog stond op de slotdag als enige dame aan het vertrek, de nummer twee van het klassement Deborah Veerman (Beyond) stond op dezelfde avond als doorstroomrijdster aan het vertrek in Tilburg.

Bij de masters was eindwinnaar Paul Robijn op de slotdag afwezig. Jeroen Ras won de finale wedstrijd en eindigde in het eindklassement als tweede.

Bekijk ook:

Uitslag en eindklassement Masters
Uitslag en eindklassement Dames
Uitslag en eindklassement C-rijders