Schaatspeloton.nl - Nieuws - Adformatie-jongens Bert van Buren en Ralf Zwitser mee naar Podium

Adformatie-jongens Bert van Buren en Ralf Zwitser mee naar Podium

geplaatst maandag 21 januari 2008 om 16:40:00 op Schaatspeloton.nl

Nadat afgelopen week al bekend werd dat de organisaties rond de ploegen van Time Out Sport/Vrieling en Adformatie/Jobnews zouden op gaan in het sportmarketingbureau Podium, is nu zeker dat Adformatie-rijders Bert van Buren en Ralf Zwitser hun sponsor zullen volgen. Het tweetal kwam dit seizoen voor het eerst uit voor de Adformatie-ploeg, Bert van Buren debuteert dit jaar op het hoogste niveau.

De 24-jarige Bert van Buren heeft een zeker niet onsuccesvol debuutjaar met als beste prestatie de vierde plek in de Essent Cup Finalewedstrijd op oudejaarsdag. De 26-jarige Ralf Zwitser zal volgend seizoen aan zijn zevende jaar als A-rijder beginnen. In zijn carriere was de van geboorte Katwijker goed voor twee dagzeges. Ook was hij goed voor de eindwinst in het tussensprintklassement van de Essent Cup in 2005 en behaalde hij in dat zelfde jaar de bronzen medaille bij het NK op kunstijs.

Bij het sportmarketingbureau Podium voegen Van Buren en Zwitser zich bij het rijtje Douwe de Vries, Miel Rozendaal (beiden Time Out Sport/Vrieling), Alexis Contin (DSB Bank, langebaan), Jorrit Bergsma (Power-play.nl) en Jan van Loon (Hunter Sportswear) die zich voor het volgende seizoen al aan de organisatie hebben gebonden. De rijders in de Podium-stal zullen verdeeld worden over twee topcompetitieploegen en er zal daarnaast binnen de organisatie ook ruimte zijn voor een of meerdere opleidingsploegen.

Bekijk ook:

Bert van Buren
Ralf Zwitser
Adformatie en Time Out Sport naar Podium organisatie (17 januari 2008)