Schaatspeloton.nl - Nieuws - Douwe de Vries en Arjan Stroetinga naar Time Out of Pomaz

Douwe de Vries en Arjan Stroetinga naar Time Out of Pomaz

geplaatst dinsdag 17 januari 2006 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

Douwe de Vries (foto) en Arjan Stroetinga maken volgend seizoen de overstap naar of de Time Out Sport, of de Pomaz formatie.

Douwe de Vries (foto) en Arjan Stroetinga maken volgend seizoen de overstap naar of de Time Out Sport, of de Pomaz formatie.

Douwe de Vries en Arjan Stroetinga maken volgend seizoen de overstap naar het Time Out Sport / Pomaz blok. Dat maakt Douwe de Vries bekend op zijn weblog. Of het tweetal zal gaan rijden in de kleuren van Time Out Sport of Pomaz zal op een later tijdstip bekend worden.

Op dit moment rijdt A debutant Douwe de Vries rond in het rood-geel van de Indische Cake formatie, waarvoor hij al op het podium plaats mocht nemen. Arjan Stroetinga is aan zijn derde seizoen als A-rijder bezig, dit seizoen wist hij de derde etappe in The Greenery Six op zijn naam te schrijven. Sponsor Jorritsma Bouw had al aangegeven na dit seizoen te stoppen als sponsor in het marathonpeloton.

Ook Miel Rozendaal, Jeroen de Vries, Andres Landman, Bertjan van der Veen en Frank Woltman zullen volgend seizoen bij of Time Out Sport of Pomaz hun wedstrijden rijden.