Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kogel door de kerk: Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans samen, Bergsma, Stroetinga, Ariƫns en Den Hertog tekenen contract

Kogel door de kerk: Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans samen, Bergsma, Stroetinga, Ariƫns en Den Hertog tekenen contract

geplaatst donderdag 23 januari 2020 om 20:03:45 op Schaatspeloton.nl

Sjoerd den Hertog en Crispijn Ariƫns komen volgend seizoen uit voor de nieuwe ploeg gesponsord door Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans.

Sjoerd den Hertog en Crispijn Ariƫns komen volgend seizoen uit voor de nieuwe ploeg gesponsord door Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans. (bron: Schaatspeloton.nl)

Het hing al een tijd in de lucht maar nu is het officieel bevestigd. Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans sponsoren volgend seizoen gezamenlijk een nieuwe heren marathon schaatsploeg. Inmiddels hebben Royal A-ware-rijders Jorrit Bergsma en Arjan Stroetinga en Okay Fashion & Jeans-rijders Crispijn Ariƫns en Sjoerd den Hertog een contract getekend met de ploeg. Royal A-ware coach Jillert Anema wordt de trainer van de formatie terwijl Edward van Dijk van Okay Fashion & Jeans als teammanager van de nieuwe ploeg zal fungeren. Met andere schaatsers wordt op dit moment nog overlegd.

Beide bedrijven zijn blij elkaar te vinden in de nieuwe ploeg. "Afgelopen jaren heeft Royal A-ware de marathonschaatsploeg met volle overtuiging ondersteund, we zijn trots op het team en de goede resultaten die zij hebben bereikt." Aldus CEO Jan Anker van Royal A-ware. "We zijn ervan overtuigd dat we met nieuwe sponsor Okay Fashion & Jeans weer een impuls kunnen geven aan deze fantastische sport."

Edward van Dijk CEO van Okay Fashion & Jeans en de teammanager van de nieuwe ploeg bevestigt dit: "Zowel Royal A-ware als Okay Fashion & Jeans dragen de marathonsport een warm hart toe en zijn al jaren actief betrokken. We gaan ervan uit dat deze gezamenlijke sponsoring positief effect zal hebben op de schaatsers en de marathonsport in het algemeen."

Bekijk ook:

Arjan Stroetinga
Crispijn Ariƫns
Sjoerd den Hertog
Jorrit Bergsma
Transferoverzicht 2020