Schaatspeloton.nl - Nieuws - Dochter Sanne van Heel klopt moeder Claudia in Regiocompetitie Zuid

Dochter Sanne van Heel klopt moeder Claudia in Regiocompetitie Zuid

geplaatst zondag 5 januari 2020 om 15:50:59 op Schaatspeloton.nl

Sanne van Heel

Sanne van Heel (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

In Tilburg hebben Erik Agterbos (C-rijders), Sanne van Heel (Dames, Rekenservice / VGR) en Koen Lankhaar (Masters) de negende wedstrijd in de Regiocompetitie Zuid gewonnen. Sanne van Heel rekende in de wedstrijd af met moeder Claudia van Heel. Moeder Van Heel, een 48-jarige voormalig landelijk rijdster, werd door haar 17-jarige dochter die mee kon met de herenwedstrijden op een ronde gezet. Fransiene van Eck (Rekenservice / VGR) eindigde als derde en blijft klassementsleidster bij de dames.

Bij de C-rijders ontbrak klassementsleider Remco Stam die als doorstroomrijder in Heerenveen aan het vertrek stond bij de beloftenheren. Marnix van den Oever die ook in Heerenveen verkoos de regiocompetitiewedstrijd in Tilburg boven de landelijke wedstrijd en finishte in de Brabantse stad als zesde. De winst ging in Tilburg bij de C-rijders naar Erik Agterbos voor Joost Hermans en Bart Streefkerk. Remco Stam blijft ondanks zij afwezigheid riant leider in het klassement van de Regiocompetitie Zuid.

Bij de masters ging de overwinning naar klassementsleider Koen Lankhaar. Lankhaar was alweer voor de zevende keer dit seizoen de sterkste. Aart van Dalen en Jan van Breugel werden twee en drie.

Bekijk ook:

Uitslag Masters
Uitslag C-rijders
Uitslag Dames