Schaatspeloton.nl - Nieuws - Arianna Pruisscher wint ook in Regiocompetitie Zuid

Arianna Pruisscher wint ook in Regiocompetitie Zuid

geplaatst zondag 27 oktober 2019 om 18:02:53 op Schaatspeloton.nl

Een week na haar overwinning in de eerste wedstrijd voor beloftendames heeft Arianna Pruisscher (het Leontienhuis) in Eindhoven ook de tweede wedstrijd in de Regiocompetitie Zuid gewonnen. Pruisscher kon in de gezamenlijk C-, masters- en damesmarathon mee met de kopgroep bij de mannen en pakte als enige vrouw een ronde voorsprong. Met de extra punten voor een ronde voorsprong nam Pruisscher ook de leiding in de competitie die vorige week gelijktijdig met de landelijke beloftendamesmarathon haar eerste etappe kende. Remco Stam en Koen Lankhaar wonnen in respectievelijk de C divisie en bij de masters.

De gezamenlijke marathon werd gewonnen door Master Koen Lankhaar die Remco Stam in de sprint aftroefde. Martie de Zeeuw werd tweede bij de Masters, Bavo Coremanns bij de C-rijders. Op een ronde achterstand werd Otto Pisters de derde master en Rik Houwers de derde C-rijder. Beloftendames Fransiene van Eck en Sanne van Heel (beiden (Rekenservice / VGR) eindigde in het herenpeloton als tweede en derde.

Na twee wedstrijden leidt Remco Stam bij de C-rijders en is Koen Lankhaar na twee overwinningen klassementleider bij de masters.

Bekijk ook:

Uitslag Masters
Uitslag C-rijders
Uitslag Dames