Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ploegen vullen hun ploegpagina's in aanloop naar het nieuwe seizoen

Ploegen vullen hun ploegpagina's in aanloop naar het nieuwe seizoen

geplaatst dinsdag 15 oktober 2019 om 13:35:08 op Schaatspeloton.nl

Zaterdag begint in Amsterdam het nieuwe marathonseizoen en in de aanloop naar de eerste wedstrijden krijgen de ploegen op Schaatspeloton.nl steeds meer kleur. Op Schaatspeloton.nl/ploegen zijn alle marathonploegen met hun informatie te vinden en kunnen de formaties met een teamfoto en portretfoto's van hun rijders zichzelf presenteren. Verschillende ploegen zoals bijvoorbeeld Bouwselect, Okay Fashion & Jeans / Interfarms en BewustWinkelen/Teklab, maar ook bijvoorbeeld de nieuwe beloftenteams Reggeborgh en Sprog laten zich hier zo al zien. Neem maar eens een kijkje.

Hoe kunnen ploegen hun ploegpagina's aankleden?
Op de ploegpagina's op Schaatspeloton.nl is verschillende informatie te vinden. Er wordt gelinkt naar de rijderpagina's van de verschillende leden van het team, de samenstelling van de begeleiding is er te vinden net zoals links naar de verschillende social-mediakanalen van de ploeg. Een teamfoto of foto van het wedstrijdpak kan bij het profiel geplaatst worden en zal dan ook te zien zijn op de overzichtspagina Schaatspeloton.nl/ploegen waar alle teams onder elkaar benoemd staan.

Teams kunnen de foto's en informatie voor het aanvullen van hun ploegpagina opsturen naar mail@schaatspeloton.nl.

Toestemming voor tonen portretfoto
De ploegpagina's maar ook de rijderpagina's van de leden van een team biedt ruimte voor het tonen van een portretfoto van een rijder, bijvoorbeeld in sponsorkleding. Omdat het tonen van die foto de naam van rijder aan zijn portret koppelt heeft Schaatspeloton.nl voor het tonen van deze foto toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens nodig van de rijder. Meer informatie hierover is te lezen op Schaatspeloton.nl/persoonsgegevens en toestemming kan een rijder verlenen door dit formulier ingevuld (opgeslagen, gefotografeerd of gescand) naar mail@schaatspeloton.nl te e-mailen.