Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team Reggeborgh laat RTC Oost-viertal debuteren in beloftenpeloton

Team Reggeborgh laat RTC Oost-viertal debuteren in beloftenpeloton

geplaatst zondag 13 oktober 2019 om 21:39:18 op Schaatspeloton.nl

Het nieuwe beloftenteam Reggeborgh in actie op het ijs.

Het nieuwe beloftenteam Reggeborgh in actie op het ijs. (bron: Daniel ten Cate)

Komende winter zal het groen van Team Reggeborgh ook actief zijn in het marathonschaatsen. Jorian ten Cate, Lasse Hiddink, Ruben Ligtenberg en Lars Woelders zullen voor het nieuwe beloftenteam Reggeborgh uit gaan komen. De investeringsmaatschappij uit Rijssen is in de langebaan ook sponsor van een ploeg en zal met het viertal beloftendebutanten ook in het marathonpeloton actief zijn. Met Jeroen Dunnewind is een voormalig marathonschaatser aangetrokken om als ploegleider te fungeren. Gerjan Woelders in het verleden ploegleider van Nefit is als ploegenvertegenwoordiger achter schermen betrokken bij Team Reggeborgh.

Als selectieleden van het RTC Oost combineren Ten Cate, Hiddink, Ligtenberg en Woelders langebaan met marathons. Ligtenberg schreef afgelopen seizoen de Nederlandse titel op zijn naam bij de junioren B en werd zevende in de doorstroomwedstrijd bij de beloften op de twaalfde KPN Marathon Cup in Enschede. Ten Cate stond deze zomer nog aan de start van het EK Inlineskaten in Pamplona.

Jeroen Dunnewind, die in het verleden ook zijn sporen als marathonschaatser heeft verdiend, zal als ploegleider het team vertegenwoordigen. Naast Reggeborgh als hoofdsponsor heeft de ploeg Zonnebelt Vloeren&Montage uit Rijssen als co-sponsor.

Bekijk ook:

Team Reggeborgh