Schaatspeloton.nl - Nieuws - Dubbelslag voor Master Arjan Elferink in C Divisie Noord-Oost Competitie

Dubbelslag voor Master Arjan Elferink in C Divisie Noord-Oost Competitie

geplaatst dinsdag 8 januari 2019 om 23:38:47 op Schaatspeloton.nl

Arjan Elferink (Agri Trader) heeft zondag de macht gegrepen in de Noord-Oost Competitie voor C-rijders.

Arjan Elferink (Agri Trader) heeft zondag de macht gegrepen in de Noord-Oost Competitie voor C-rijders. (bron: Schaatspeloton.nl)

Arjan Elferink (Agri Trader) heeft zondag de macht gegrepen in de Noord-Oost Competitie voor C-rijders. De 44-jarige Master, de categorie voor 40+'ers, die dit seizoen meerijdt bij de wedstrijden in de C Divisie, de opstap voor jonge rijders naar de landelijke competitie, klopte in Enschede de maar liefst 28 jaar jongere Lars Woelders en Gijs Verduijn die zaterdag in Tilburg nog derde werd tussen de landelijke beloften. De afwezige klassementsleider Homme Jan de Groot verloor zo de leiding aan Elferink. Bij de vrouwen won Kim Talsma (Sprog-Stouwdam) en Alfred Bolks (Weissensee4kids) won op het Twentse ijs de wedstrijd bij de Masters.

Bij de vrouwen hield Talsma in de massasprint ploeggenote Lisanne Buurman (Sprog-Stouwdam) en de Britse Gemma Cooper (Bouwbedrijf De Vries) achter haar. Bij de Masters finishte ruim achter Bolks Nederlands Kampioen Kurt van de Nes (Weissensee4kids) als tweede, Hans van de Wetering (Stouwdam Bike & Skate) werd derde.

Bekijk ook:

Uitslag C Divisie
Uitslag Dames
Uitslag Masters