Schaatspeloton.nl - Nieuws - Geen ernstige beschadigingen voor Ivar Immerzeel na val op knie

Geen ernstige beschadigingen voor Ivar Immerzeel na val op knie

geplaatst zondag 12 november 2017 om 13:09:27 op Schaatspeloton.nl

Ivar Immerzeel

Ivar Immerzeel (bron: Schaatspeloton.nl)

Ivar Immerzeel (SKITS) heeft aan zijn val zaterdag tijdens de vierde wedstrijd in de KPN Marathon Cup geen groot letsel opgelopen. Voor zijn behandeling op het middenterrein werd de Beloftenwedstrijd minutenlang stil gelegd. Immerzeel die dit seizoen debuteert in het Beloftenpeloton kwam bij een val op het einde van het rechte stuk hard op zijn knie terecht. "Ik was eerst wel even bang voor iets ergs omdat ik mijn knie niet kon bewegen" Aldus de 17-jarige schaatser uit Wilnis. "Maar ik kan nu weer beetje lopen en wil zo snel mogelijk weer meer proberen."

"Ik dacht laat me iets naar achter zakken in het groepje en toen tikte iemand me aan waardoor mijn schaatsen onder mij vandaan sloegen en ik rechtstreeks op mijn knie viel." Beschrijft Ivar Immerzeel zijn val waarna hij roerloos op het middenterrein bleef liggen en de EHBO in actie schoot. "Er zitten wat kneuzingen in mijn knie en ik denk dat de knie geblokkeerd was of iets waardoor ik eerst zoveel pijn had."

Het feit dat Immerzeel op het middenterrein deed het publiek en de volgers zich afvragen hoe hij daar bij zijn val terecht was gekomen. "Ik ben zelf over het kussen heen geklommen zodat ik in ieder geval van het ijs af was" verduidelijkt de schaatser die situatie.

"Ik stap vanmiddag alweer op de fiets om te kijken of dat lukt." aldus een optimistische Immerzeel. "De dokter zegt dat ik alles mag gaan proberen omdat er geen ernstige beschadigingen zijn."

Bekijk ook:

Ivar Immerzeel