Schaatspeloton.nl - Nieuws - Marathonschaatsmanager.nl heeft dit seizoen ook een damesversie

Marathonschaatsmanager.nl heeft dit seizoen ook een damesversie

geplaatst donderdag 5 oktober 2017 om 12:00:00 op Schaatspeloton.nl

Marathonschaatsmanagers kunnen komende winter ook cupwinnares Elma de Vries in hun team opnemen.

Marathonschaatsmanagers kunnen komende winter ook cupwinnares Elma de Vries in hun team opnemen.

In het online prognosespel Marathonschaatsmanager.nl kunnen deelnemers vanaf dit seizoen ook een damesteam samenstellen. De waardes van de dames zijn op dezelfde manier berekend als de heren, ook bij de dames kan je prijzen winnen. Van het trainingsjasje van Irene Schouten tot set Maplez Twin Laser, voor de top-15 van het eindklassement bij de dames- en herenmanager is er prijs. Marathonschaatsmanager is een gratis spel, maar om in aanmerking te komen voor de prijzenpot is een inschrijving van 4,95 euro vereist voor zowel de dames- als de herenmanager. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 21 oktober.

Vorig seizoen was Marathonschaatsmanager.nl al zeer intrek en succesvol en had marathonschaatsmanager maar liefst 500 managers die meespeelde. Voor dit jaar heeft het spel nu al meer deelnemers aangemeld dan de vorige twee edities bij elkaar. Dit komt mede omdat er nu ook een damesmanager is. De manager kan zowel een dames als een heren marathonteam samenstellen. Een marathonteam heeft 1 miljoen, per categorie, om een team samen te stellen en mag maximaal uit 6 rijders bestaan. De schaatsers die de manager selecteert voor zijn of haar team kan over de wedstrijden op kunst- en natuurijs punten verdienen voor het team. Op basis van wedstrijd wordt er een dag uitslag en een (tussen)klassement opgesteld.

Maplez als sponsor
Marathonschaatsmanager.nl heeft voor dit seizoen MapleZ binnengehaald als hoofdsponsor. Het Nederlandse schaatsmerk stelt een grootdeel van het prijzenpakket beschikbaar, zo is de hoofdprijs bij de heren een set Maplez Twin Laser twv. 796 euro en kan je bij de dames een DuxSport Pakket winnen. Bij zowel de heren als de dames is er een prijzenpot tot en met de 15 plek in het eindklassement.

Voor het eerst dit jaar kan je ook toegangskaarten winnen voor de KPN Marathon Cup, zo winnen de nummers een, twee en drie bij de heren en dames van de marathon cup 6 toegangskaarten voor de Sjoerd Huisman Bokaal in Hoorn. De toegangskaarten worden beschikbaar gesteld door de Sam van Diepen van de marathoncommissie Hoorn. Stel vandaag nog jouw damesmarathonteam samen op Marathonschaatsmanager.nl /damesmanager of wil jij liever een herenmarathonteam? Ga dan naar marathonschaatsmanager.nl/herenmanager. Het is ook mogelijk om met zowel een dames- als herenteam te spelen voor de prijzen. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 21 oktober via de 'Speel mee voor de prijzen'-knop op Marathonschaatsmanager.nl.